Vestervej 1, Vejleby, 4050 Skibby

Liebhaverejendom med uimodståelig beliggenhed

Indrømmet - Vi blev fuldstændig blæst bagover, da vi så Vestervej 1 første gang. En urimelig lækker ejendom med en uimodståelig beliggenhed med udsigt over mark, skov og egen sø. Ejendommen har hele 5,2 hektar jord og står originalt, men i velvedligeholdt stand.

Ejendommen er bestående af 2 længer, et stuehus og et anneks.

Stuehuset er 153 m2 stort. Huset er holdt i den klassiske stil og nænsomt vedligeholdt. Det er bestående af en entré med adgang til badeværelse, køkken, stue og 1. sal. På 1. sal kommer man op til et repos hvorfra der er adgang til husets 3 værelser - herfra er der nok engang den skønneste udsigt som må være en drøm at vågne op til hver dag.

Køkkenet er et pænt "retro" køkken og i direkte forbindelse med de to stuer en suite. Her er alt hvad man kunne ønske sig af en stue, og for det ikke skulle være nok er der direkte udgang til en smuk og eksklusiv logga, der kan bruges næsten året rundt. Fra denne er der udgang til en stor og skøn stenbelagt gårdsplads. Badeværelset er klassisk og charmerende og er som skabt til huset.

Husets 2 længer er lige så flotte som resten af huset. Den ene længe er mere eller mindre klar til at udnytte som beboelse, men benyttes i dag til oplag og værksted. Den anden længe er i dag 2 garager og et stort herskabeligt kontor. Denne bygning vil også let kunne transformeres som en selvstændig mindre bolig. Kvadratmeter kommer man under ingen omstændigheder til at mangle.

Tæt ved søen er et gammelt muret maskinhus, som har været brugt til anneks. Det er ligeledes indrettet ualmindelig charmerende.

Og grunden - ja den er fuldstændig unik. En herskabelighed der ikke kan beskrives med ord men skal opleves. Bl.a. kan den store sø nævnes som et kæmpe aktiv - søen er dyb og har bruges jævnligt til at bade i. Der er et rigt fiskeliv og tidligere har der også været en stor bestand af signalkrebs.

Her ud over kan det nævnes at en kommende køber også har fiske/brugsret og ret til bådplads ved nabosøen Kærengen.

En ejendom i særklasse - og nu kan den blive din!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.