Nørupvej 41, Søstrup, 4300 Holbæk

Liebhaverejendom i Søstrup

På Nørupvej 41 møder jer en flot og moderne pragtvilla på en sjældent stor og smuk naturgrund. Her er fuldkommen fred og ro og masser af plads. En bolig, der er opført med sans for både omgivelser, æstetik, og den moderne levevis.

Villaen er opført i 2002 med fokus på at skabe et moderne hjem, der med sine kæmpe vinduespartier mod syd og vest, giver eksklusivt udseende og unikke facader. Boligen er badet i smukke lysindfald, og I kan fra stort set hele villaen nyde den fantastiske udsigt over den særligt smukke, kuperede og naturskønne grund. Her er arkitekten lykkedes med at opføre en, på en og samme tid, stemningsfuld, eksklusiv og funktionel bolig, perfekt indrettet til børnefamilien eller det pladskrævende par, der
samtidig søger fred, ro og natur.

Pladsen indenfor fordeler sig over to plan.

I stueetagen med tre gedigne værelser, der alle har egen udgang til den smukke grund, bryggers, garderoberum, entré, det ene af husets to badeværelser samt et lækkert og lyst alrum med hele tre udgange til haven, og et pænt og velholdt kvalitetskøkken.

Alrummet har, ved den sydvendte facade, åbent hele vejen til kip med en imponerende loftshøjde til følge. Her er den flotte højde udnyttet til store vinduespartier hele vejen fra gulv til loft, hvilket skaber et helt unikt udtryk på begge husets etager.

På husets førstesal finder I en stor, smuk stue med loft til kip og vinduespartier i hele gavlen, villaens andet badeværelse samt endnu et indretningsvenligt værelse med hems. Gennem hele boligen fremstår alle faciliteter velholdte, og her er overalt indrettet med kvalitetsmaterialer i tidløse designs.
Der er gulvvarme i hele stueetagen og i badeværelset på 1. sal.

Huset er beliggende ugenert for enden af lille privat stikvej på en helt og aldeles pragtfuld grund.
Her får I mere end 7.200 m2 have med et væld af gamle smukke træer, og særligt højt til himlen. Her får I virkelig fornemmelsen af at være helt tæt på naturen, med tilhørende besøg af områdets dyre- og fugleliv, og fuldkommen privatliv.


Det smukke hus på den vidunderlige grund er beliggende i hyggelige Søstrup, blot 2,5 kilometer fra Regstrup. Her får I følelsen af at være helt alene med storslået natur og samtidig med alt, hvad I skal bruge i hverdagen indenfor korte afstande, herunder folkeskoler, privatskoler og alt i ungdomsuddannelser, masser af idrætsklubber, fritidsaktiviteter, Holbæk Sportsby samt mange indkøbsmuligheder. Her er hurtig tilkørsel til både Kalundborgmotorvejen og Holbækmotorvejen, med
bare ti minutter til Holbæks absolutte centrum.

Til ejendommen hører også stor udhusbygning opført i totalt vedligeholdelsesfrie materialer, indeholdende dobbelt carport samt isoleret udhus/værksted med port til indkørsel af yderligere en bil eller tilsvarende.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.