Hjaltesvej 12, 3650 Ølstykke

Skønt rækkehus i god stand!

Skønt rækkehus i god stand!

De voldsomt populære rækkehuse på Hjaltesvej har altid været et tilløbsstykke og nu har du en enestående chance for at sikre dig en af perlerne i denne udstykning. Et moderne, energieffektivt og velvedligeholdt rækkehus med en perfekt beliggenhed.

Rækkehuset er opført i 2 plan:

1.sal indeholder 3 gode værelser og et pænt badeværelse. Hver en kvadratmeter er virkelig udnyttet helt optimalt her.

Stueplanet består af et stort og lyst køkkenalrum/stue, der virkelig definerer dette rækkehus - et must for enhver moderne familie. Her ud over er der et fint og anvendeligt bryggers og et godt WC/gæstetoilet. Fra fra stuen er der direkte adgang ud til en skøn terrasse og have, der ligger direkte i forbindelse med et stort grønt rekreativt område med tilhørende sø.

Rækkehuset her har måske den bedste beliggenhed i hele udstykningen og har en formidabel udsigt over det omtalte grønne område.

Til rækkehuset hører også et skur og rigtig gode parkeringsforhold herunder en carport..

Beliggenheden er også svær at komme uden om. Man er tæt på det centrale Ølstykke, god offentlig transport, gode indkøbsforhold samt kort til den nye Frederikssundsmotorvej som nemt får én til København eller hvor man måtte ønske at tage hen - en beliggenhed der simpelthen opfylder alles ønsker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.