Nialsvej 1, 3600 Frederikssund

Skøn villa tæt på fjorden

Denne skønne, moderne og indflytningsklare villa på Nialsvej 1 kan nu blive dit næste hjem. Villaen er beliggende centralt i Frederikssund med kun en kort cykeltur til gode indkøbsmuligheder, skole, gymnasium, fitness, s-tog og alt hvad man ellers efterspørger i en travl hverdag. Men ikke nok med det er man kun få hundrede meter fra fjorden, og endnu tættere på et stisystem der bringer dig til fjorden eller de andre rekreative områder, som villaen ligger et stenkast fra.

Selve villaen er et klyngehus, hvor den ene gavl er bygget sammen med naboen. Man ligger utrolig privat og deler ikke andet end dette med nogle andre. Til gengæld har man en skøn have, stenbelagt terrasse, skur og en god carport. Indenfor finder man et pænt soveværelse, 3 gode børneværelser, et stort og moderne badeværelse. I den modsatte ende af huset er der et dejligt stort køkken/alrum med et lyst og moderne køkken med kogeø samt husets stue, som er adskilt fra køkkenet med en halvvæg. Herfra er der direkte udgang til haven/terrassen fra en stor skydedør.

Slutteligt er der et selvstændigt bryggers, som kan tilgås både fra haven og forsiden af huset. Ideel opbevaringsplads og teknikrum som eventuelt også kan bruges som værksted eller grovkøkken.

Skal denne skønne bolig være dit næste hjem?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.