Rugvænget 3, 3600 Frederikssund

"Her kunne jeg tænke mig at bo"

Nogle gange, når man træder ind i et hus tænker man: "her kunne jeg godt se mig selv bo". Og det er tilfældet her. Alt i villaen er præget af æstetik og godt håndværk. Sælger tager desværre sine møbler med sig, men det er svært ikke at forelske sig i det meget gennemførte produkt. Villaen er en klassisk 50'er rødstensvilla fra 1960 på 97 m2 og med en tilhørende kælder på 44 m2.

Villaen er nænsomt istandsat fra sælgers overtagelse i 1997 og frem til i dag. Ud over de åbenlyse ting, som man ved selvsyn kan se er der forberedt mange elementer, så boligen let kan udvides såfremt det måtte være et ønske. Sælger har bl.a. lavet ny kloak og forberedt huset til en eventuel 1. sal (detaljeret gennemgang af disse forbedringer kan fremsendes).

Villaen er beliggende på den rigtige side af det utrolig eftertragtede Rugvænget, ud til en grøn sti som leder en direkte ned til Ådalen (skolen inklusiv) samt Daginstitutionen Maglehøj. Der findes vel næppe et mere børnevenligt produkt på markedet. Fik vi nævnt at Rugvænget også er en blind vej? Og som om det ikke skal være nok er det centrale Frederikssund alene en kort cykel eller gåtur væk - om det er god offentlig transport, fitness, shopping, skoler eller restauranter man efterspørg er det ganske kort væk, ligesom den nye idrætsby med den vel nok flotteste svømmehal i landet.

Selve villaen er bestående af en fordelingsgang som leder en forbi 3 gode værelser og et nyere moderne badeværelse. For enden af denne træder man ind i et kæmpe køkken/alrum/stue. Et udsøgt køkken med kogeø, granitbordplader og oceaner af opbevaringsplads springer straks i øjnene. Hertil kommer spisestue/stue-delen som på samme måde oser af æstetik. Fra begge sider af lokalet er det forberedt udgang til have/terrasse. Er det et par trappetrin ned til haven som er ønsket, eller at træde direkte ud på en stor terrasse? Begge dele eller noget helt 3. ligger frit for. Husets flotte og moderniserede kælder består af et værksted, et bryggers og et yderligere stort disponibelt rum, der i dag benyttes til fyrrum og redskabsrum.

Vil man hellere ha' et hobbyrum, træningsrum eller bygge modeltog er der ingen begrænsninger. Kælderen er god og utrolig anvendelig. Grundene på Rugvænget er skrånende, men ikke denne. Sælger har lavet en støttemur og nivelleret terrænet.

Haven er idyllisk med adskillige solkroge for og bag. Derudover mødes man med et væld af æbletræer, rabarber og rododendron. Det her er liebhaveri og måske noget af det mest gennemførte, hyggelige og imødekommende du møder på din vej. Er du boligsøgende vil du ikke misse chancen for at lade dette blive dit nye hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.