Turistvej 20, Snogebæk, 3730 Nexø

Skøn villa uden bopælspligt

Blot få hundrede meter fra kysten på Turistvej 20 i Snogebæk møder I denne nydelige og velholdte villa, der kan bryste sig af en skøn beliggenhed med kig til Østersøen og en veldisponeret planløsning med blandt andet gode opholdsrum og fire værelser. Velkommen.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i det rolige område, og fra matriklen har I kun få minutter til fods, før I når vandet ved badestranden. Adressen er endvidere praktisk i forhold til hverdagens gøremål, hvor I inden for en radius af under én kilometer kan tilgå pasningstilbud
til de mindste og indkøb. Paradisbakkeskolen ligger i Nexø - distancen tilbagelægges på ti minutter i bil.

Som prikken over i'et er I tæt på grønne skovarealer og søer ved henholdsvis Ellet og Hundsemyre.

Ejendommen blev opført i 1943, og fra vejen præsenterer facaden sig med en sort sokkel, nymalet murværk og tag af betontagsten. Huset fremstår i god stand, hvilket blandt andet skyldes et løbende vedligeholdelsesarbejde og istandsættelser. Af de mere bemærkelsesværdige ændringer kan eksempelvis Designa-køkkenet fra 2008 og den WiFi-styrede varmepumpe fra 2019 anføres.

Som I bevæger jer inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang med brændeovn. Spisekøkkenet tager sig flot ud med enkle fronter, og i hjemmets primære opholdsrum, nemlig stuen, hersker en behagelig atmosfære i kraft af det rige lysindfald. Der er videre adgang til udestuen herfra, som smidiggør grænsen mellem ude og inde. Etagen afrundes af et badeværelse med brus, et teknikrum med bruser og to værelser, mens I på førstesalen finder yderligere to værelser samt et repos. I haven råder I over en fin terrasse, og den frodige beplantning passer fornemt til ejendommens udtryk som helhed. I har slutteligt en carport med et mindre værksted, et redskabsskur og et brændeskur.

Ejendommen er i dag delvist udlejet gennem Novasol, hvor nuværende kontraktgrundlag medfølger. Dette kan opsiges pr. 1. Juni 2023. Boligen indbringer omkring 100.000 kr. om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.