Vasevænget 11, 3600 Frederikssund

Skøn ejendom i fantastiske omgivelser

Denne pragtfulde, velholdte og charmerende ejendom med central placering midt i Ådalen sættes nu til salg. I disse fantastiske omgivelser er boligerne sjældent udbudt og muligheden for at erhverve sig denne fantastiske bolig er derfor unik. Beliggenheden er blandt Frederikssunds allerbedste.

Ejendommen ligger ud til Ådalen og har en flot udsigt ud over denne. Med til dette har man en stor grund med en masse spændende detaljer. Grunden skråner og er delt op i forskellige plateauer, som i dag bl.a. danner rammen om forskellige terrassemiljøer.

Huset er også en oplevelse for sig selv. Når man træder ind ad hoveddøren, kommer man til en fordelingsgang, hvor man enten træder direkte ind i stuen, køkkenet eller husets 3 værelser. Værelserne er alle godt udnyttede, kvadratiske og nemme at indrette. Der er også et praktisk bryggers med egen indgang udefra. Her ud over er der 2 charmerende originale badeværelser - hvor af der er bruseniche og badekar i det ene.

Det moderne køkken leder én direkte over i en charmerende stuen med direkte udgang til terrassen. Stuen er stor, lys og imødekommende og bevæger sig rundt om køkkenet i en vinkel. Til den pladskrævende familie kan der let skabes et ekstra værelse her om nødvendigt. Fra stuen kan en stor og næsten ny skydedør åbnes hvor man herfra, kan træde direkte ud på et lækkert terrassemiljø.

Ud over at være beliggende i Ådalen er kun en kort gåtur fra stationen, Sillebroen, skoler, institutioner og den nye idrætsby.

En ejendom ud over det sædvanlige, lige midt i noget af Frederikssunds mest spektakulære natur. Velkommen til Vasevænget 11!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.