Færgevej 97, 3600 Frederikssund

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Kom og oplev den ultimative livsstil på Færgevej 97 i Frederikssund!

Vi er stolte af at præsentere denne fantastiske liebhavervilla, der er beliggende på en attraktiv grund med en fabelagtig udsigt over Roskilde fjord.

Villaen er i 2 plan og byder på hele 192 kvadratmeter af moderne og elegant boligareal.

I villaens stueplaner er der entré, bryggers og to store værelser der oplagt vil kunne bruges som børneværelser, gæsteværelser eller kontor.Her ud over er der et skønt og moderne badeværelse i et tidsløst design.

På første sal finder du en stor terrasse med panoramablik ud over fjorden, hvor du kan nyde de smukke solnedgange og den friske luft.

Den åbne planløsning på første sal skaber en rummelig og luksuriøs atmosfære. Det rummelige køkken/alrum/stue-miljø er et af ejendommens højdepunkter, med masser af plads til både
afslapning og underholdning. Køkkenet er moderne og tidsløst med moderne hårde hvidevarer og masser af skabsplads.

Modsat villaens "hjerte" finder man et imponerende master bedroom med tilstødende walk-in-closset og moderne badeværelse.

Til villaen hører også en carport/vognly, et praktisk værksted og en mindre men alligevel skøn have med tilhørende terrasse.

Beliggenheden er ikke kun skøn, den er også central. Blot en cykeltur på 5 min. og du vil stå på Frederikssund station, Sillebroen, i gågaden eller en af byens mange andre fortræffelige tilbud. Går cykelturen over broen er der tilsvarende kort distance til skoven eller golfklubben.

Denne fantastiske ejendom tilbyder det bedste af det bedste og vil give dig en livsstil, du kun kan drømme om. Så tøv ikke med at kontakte os for mere information og fremvisning af denne enestående liebhavervilla på Færgevej 97 i Frederikssund

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.