Lærkevej 19A, 3400 Hillerød

Charmerende halvt dobbelthus med skøn beliggenhed

Charmerende halvt dobbelthus med skøn beliggenhed.

Denne velholdte, charmerende og velindrettede villa - beliggende Lærkevej 19A - er nu til salg. Villaen er 1 ud af 2 ideelle anparter, der alene deler grunden hvorpå de ligger. Der er altså tale om 2 næsten fuldstændigt separerede boliger.

Villaen er bestående af 2 store og gode værelser, hvoraf der fra det ene er direkte adgang til et flot, rustikt og charmerende badeværelse med badekar og bruseniche.

Villaens epicenter og hjerterum er det store åbne, indbydende og uimodståelige køkken/alrum/stue. Sammenhængen er ubeskrivelig god, indretningen er perfekt og materialevalget er fra højeste hylde - I køkkenet er det bl.a. ikke sparet på noget, da man har valgt en Corian-bordplade med tilhørende gavl.

I direkte forbindelse med stuen er der et praktisk 'depotrum', husets entré og et pænt badeværelse med tilhørende vaskesøjle.

Værd at bemærke er der solceller på taget, der bidrager til de lave energiudgifter.

Villaen har desuden en flot og charmerende have med adskillige kroge, hvor solen kan nydes.

Slutteligt skal ejendommens beliggenhed også nævnes. Vi er placeret i det uhyggeligt populære kvarter omkring Ullerød Brugs. Der er god offentlig transport, der er kort til Hillerød Station og sikre stisystemer til skole og institutioner.


Såfremt du ønsker at besigtige ejendommen, bedes du kontakte vores kontor på tlf. 47360025 eller via bolig@vtc.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.