Tove Maës Vej 1, 3. TH., 2500 Valby

NY PRIS: Skøn lejlighed med masser af lys og albuerum

NETOP NEDSAT

Denne moderne og rummelige lejlighed befinder sig centralt i Valby på den gamle FL. Schmidt grund, som på samme måde som Carlsberg-byen på sin egen måde definerer en ny "by i byen". Der er tale om et nyt og attraktivt boligkvarter, hvor der er tænkt på løsninger til både børn og voksne med opholdsområder, legepladser, boldbaner og lignende.

Valby Maskinfabrik ligger desuden i gåafstand fra Valbys mange muligheder, som for eksempel caféerne på Valby Langgade, butikkerne i Spinderiet, Valby Station med både S- og regionaltog samt idrætsfaciliteter, skoler og daginstitutioner. Ny Ellebjerg Station - og den kommende Metro - ligger desuden "lige rundt om hjørnet".

Lejligheden er beliggende i en ejendom, som er færdigbygget i 2015. Der er elevator i ejendommen samt cykelparkering, gårdmiljø og fælles beboerlokale, som kan lejes til særlige lejligheder. Ejendommen har dørtelefon og tilknyttet vicevært. Der er desuden mulighed for husdyr, med visse begrænsninger.

Der er tale om en dejlig lys og meget rummelig 3-værelses lejlighed, som ligger på toppen af ejendommen. Der er fordelingsentré med indbygget skab til jakker og lignende samt adgang til værelserne i den ene ende og køkken/stue/alrum i den anden.

Lejligheden har stor altan mod vest, hvor der i forlængelse af den store stue er masser af udsigt og ugeneret sol fra ca. middag og til solen går ned. Lejligheden har hvidt køkken fra Svane-køkkener med alt nødvendigt i hårde hvidevarer. Lejlighedens badeværelse har brus og væghængt toilet samt vaskemaskine og tørretumbler.

Modsat stuen er der to gode værelser, hvor det ene indeholder lejlighedens depotrum. Begge værelser har store vinduer med godt lysindfald og det ene værelse er udstyret med fransk altan.

Lejligheden fremstår indflytningsklar og har gulvvarme i hele lejligheden. Der er desuden forberedt til kabel-tv og fibernet i lejligheden, som skal oprettes og betales særskilt.

Overtagelse vil være efter aftale, men med mulighed for hurtig overtagelse, hvis det ønskes.
~

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.