Bæverstien 12, 4873 Væggerløse

Pool-hus med central beliggenhed

Pool-hus med central beliggenhed.

Dette super centralt beliggende sommerhus er nu til salg. Sommerhuset udmærker sig ved at være et af områdets mest interessante. Det er hele 153 m2 stort og har både indendørs pool og sauna.

Huset har de seneste år fungeret som udlejningsejendom via Novasol og har givet et enormt afkast. Huset er derfor både et genialt sommerhus for den store familie eller en rigtig interessant investeringsejendom. Huset overdrages med eksisterende aftaler og kommende lejeindtægt hvis man ønsker at bevare dette. Alternativt kan forrentningen fordobles hvis man f.eks. vha. AirBnb selv overtager det praktiske - mulighederne er mange.

Selve huset er virkelig en perle. Opført i 2004 i den klassiske sommerhusstil. Der er højt til loftet og ovenlysvinduer flere steder. Huset har et stort åbent køkken/alrum med tilhørende 2 hemse og åbning til kip, 4 gode værelser med adskillige sovepladser, 2 gode badeværelser, et bryggers, teknikrum, sauna og indendørs swimmingpool. Her ud over er der en kæmpe terrasse (indeholdt en overdækket terrasse) og en skøn have.

Det er svært med ord og beskrive den herlighed der overskygger denne skønne villa totalt - det er et must see.

Da ejendommen er lejet ud resten af 2020 er det alene muligt at se denne i tidsrummet 11-15 om lørdagen (efter nærmere aftale).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.