Bakkelundsvej 5, 3630 Jægerspris

Liebhaverejendom med uimodståelig beliggenhed

Liebhaverejendom med uimodståelig beliggenhed.

Indrømmet… Vi blev fuldstændig blæst bagover, da vi så Bakkelundsvej 5 første gang. En urimelig lækker ejendom med en uimodståelig beliggenhed med 360 graders panorama udsigt over mark og skov. Ejendommen har hele 10 hektar jord og står fuldstændig indflytningsklar. Alt dette fås med en beliggenhed, der alligevel er super central - blot 5 km fra det centrale Frederikssund og 2.5 km. til det centrale Jægerspris og hverken langt fra den nye eller gamle bro.

Ejendommen er bestående af 2 længer og et stuehus.

Stuehuset er 154 m2 stort + en mindre kælder, der vil være idéel som vinkælder. Huset er holdt i den klassiske stil og nænsomt vedligeholdt. Det er bestående af en entré med adgang til badeværelse, køkken stue og 1. sal. På 1. sal kommer man op til et repos hvorfra der er adgang til husets 4 værelser - herfra er der nok engang den skønneste udsigt og det må være en drøm at vågne op til denne hver dag.

Køkkenet er et lyst og lækker landkøkken med god spiseplads og i direkte forbindelse med de to stuer en suite. Her er alt hvad man kunne ønske sig af en stue og for det ikke skulle være nok er der direkte udgang til en smuk og eksklusiv havestue, der kan bruges næsten året rundt. Fra denne er der udgang til en stor og skøn stenbelagt terrasse. Badeværelset er klassisk og charmerende og er som skabt til huset.

Husets 2 længer er lige så flotte som resten af huset. Der er et grovkøkken, vaskerum, værksted, flere rum der i dag benyttes til opbevaring, en stor lade der sagtens kunne indrettes med hestebokse og et fint høloft. Den ene længe ville let kunne omdannes til beboelse - evt. en selvstændig beboelsesenhed så ejendommen kunne rumme 2 generationer (eller vanskelige teenagere??).

En ejendom i særklasse - og nu kan den blive din!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.