Græsevej 7, Lindbjerg, 3600 Frederikssund

Landidyl på første klasse

Er du dus med himmelens fugle?

Var det noget med landidyl på første klasse med blot 5 km. til det centrale Frederikssund? Muligheden står hermed for døren, da denne skønne og uhyre charmerende ejendom nu er til salg.

Ejendommen er bestående af 3 separate bygninger: Stuehus, Garage / værksted mv. samt et 'vaskehus'.

Selve stuehuset er et fryd for øjet. Stråtaget er blot 11 år gammelt og resten af ejendommen står lige så flot og velvedligeholdt. Stuehuset er på hele 193 m2. og indeholder et stort og flot køkken/alrum med et charmerende landkøkken, en skøn stor stue (hvor der vil være mulighed for at tilføje endnu et værelse) og et badeværelse så stort som kun de royale har.

På 1. sal finder man 2 store og gode værelser og endnu en stue/alrum/stor repos der har udgang til en lille balkon

Garagen med det blot et år gamle tag indeholder plads til 2 biler, et fint værksted og en første sal, der i dag er benyttet til opmagasinering. Dette kunne nemt danne rammen for et stort ekstra værelse til ejendommen.

Det skal ydermere nævnes at der også er en stor carport på modsatte side af huset som i dag fungerer som parkeringsplads for en campingvogn.

Vaskehuset indeholder et gammelt fyrrum (i dag er der luft til vand varmepumpe) og et praktisk bryggers. I forlængelse af dette er der et halvtag med plads til brænde, cykelparkering eller hvad der falder en ind.~

Værd at bemærke er også ejendommens underskønne gårdhave samt tagterrasse i forbindelse med garagebygningen. Og ja… Tillæg da hele stemningen i og udenfor matriklen. Det er altså noget ganske, ganske særligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.